Advisering

Digimaat heeft zich gespecialiseerd in het bouwen van websites. We werken voor profit en non-profit organisaties, groot en klein, maar ook voor particulieren. We bouwen sites voor internet, intranet en extranet. We weten vanuit de praktijk wat er komt kijken bij het bouwen en managen van een site. Wil je profiteren van deze ervaring? Huur ons dan eens in voor advies of ondersteuning. Wij denken graag met je mee, voegen onze ervaring toe aan jouw wensen en komen zo tot een advies op maat. Je kunt daarbij denken aan:

Advies gesprekken
Je wilt een website, maar vindt het moeilijk om je idee handen en voeten te geven. Bovendien weet je niet wat er mogelijk is. Of je werkt aan een website, maar realiseert je ook dat deze beheerd moet worden. Actueel houden, de respons verwerken, bestellingen of aanmeldingen afhandelen. Wij denken met je mee.

Advies op basis van onderzoek
Onderzoeken leveren informatie over hoe je het succes van je site kunt optimaliseren. Wij kunnen zulke onderzoeken voor je uitvoeren. Denk daarbij aan naamsonderzoek, sleutelwoordenonderzoek (voor een hoge zoekmachine-notering). Of onderzoek naar wie je bezoekers zijn, waar ze komen op je site en waar ze de site verlaten.

Aanpassing huidige site
Je hebt een site, maar bent niet tevreden over de uitstraling, de mogelijkheden of het beheer er van? Wij adviseren je graag en vrijblijvend over alternatieven of aanpassingen.

Webwinkel integratie
Achter een webwinkel gaat een heel bedrijf schuil. Orderafhandeling, betalingen, voorraadbeheer. Hoe bed je dit in in je organisatie? En wat is dan een goede opzet van je site? Vanuit onze ervaring kunnen wij praktijkgericht adviseren.

Pin It on Pinterest