Ontwerp en bouw: ons drie-stappenplan

Een website is leuk, maar alleen effectief en klantvriendelijk wanneer je vooraf bedenkt voor wie je hem maakt, wat die doelgroep wil lezen, welke uitstraling je de site wilt geven en hoe deze site een aanvulling zal zijn op je andere communicatiemiddelen. Het ontwerp is belangrijk – als je wilt denken we met je mee!

Duidelijk in maatwerk

Wil je een rustige site of een flitsende, met of zonder webwinkel dan wel aanmeldingsmogelijkheid, wil je de inhoud na oplevering zelf beheren? Wat is er nodig om de site AVG-proof te maken? Op basis van jouw wensen gaan wij aan de slag: op internet, op extranet of op intranet. Natuurlijk pas na een duidelijke offerte en opdracht, zodat niemand voor verassingen komt te staan.

Ons drie-stappenplan voor helderheid en resultaat

Jij hebt een idee voor een site voor internet, extranet of intranet. Bij de bouw maken we gebruik van een helder drie-stappenplan.

Stap 1: inventarisatie en analyse

In één of twee gesprekken bepalen we facetten zoals de kern van je boodschap, welke doelgroep(en) je wilt bereiken en de uitstraling die je de site wilt geven. Op basis hiervan schrijven wij onze aanbieding met daarin de wensen, mogelijkheden en kosten. Na acceptatie van de offerte gaan we naar stap 2.

Stap 2: concept en globaal ontwerp

De afspraken in de offerte worden uitgewerkt tot een concept. Dit beschrijft de interactie (navigatie, functionaliteit, structuur en content) van de site, de vormgeving en de gewenste onderhoudsmethode. Na overleg maken we vanuit het concept een globaal ontwerp. Ook dit wordt natuurlijk met jou besproken.

Stap 3: bouw en acceptatie

Hierna kunnen we beginnen met het echte bouwen van de site. Je krijgt een presentatie van de eerste proef, we verwerken je reactie en bieden je een tweede proef. Na acceptatie van deze laatste proef volgt de oplevering. Daarna kun je de site gaan vullen met de daadwerkelijke inhoud (teksten en beeld).

Wil je ook het schrijven en plaatsen van de teksten aan ons overlaten, dat kan! Kijk hier voor meer informatie.

Pin It on Pinterest