Teksten en vormgeving

Vormgeving, teksten, foto's, afbeeldingen, logo's, animaties: het moet allemaal bij elkaar passen en uiteindelijk samenvloeien tot een vanzelfsprekend geheel. Maar dat blijkt niet altijd eeenvoudig. Als je wilt kunnen wij je ondersteunen.

Vraag gerust om een prijsopgave!

 

Lees verder 

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Dus het maakt ons niet uit of nu hulp wilt bij het geschikt maken van afbeeldingen voor je site, of bij het ontwerpen van logo's en complexe animaties of samengestelde beelden. Laat ons weten waar je vastloopt. Wij denken met je mee, geven informatie of lossen het voor je op.

Het succes van een site wordt ook bepaald door de teksten. Internet – met zijn surfende publiek – vraagt om korte en bondig taalgebruik. Maar in die paar regels moet je mensen – en dan speciaal jouw doelgroepen – wel weten te inspireren. De schrijfstijl moet ook nog eens passen bij de uitstraling van de site. Alles bij elkaar vaak een hele klus. Onze tekstchrijvers helpen je graag.

Wil je je teksten door ons laten schrijven, dan lever je ons de benodigde informatie aan. Dit kan mondeling of schriftelijk, al dan niet digitaal. Indien nog nodig bepalen we samen wie je doelgroepen zijn en welke toonzetting je wilt. Daarnaast moet het stramien van de site duidelijk zijn voordat we kunnen gaan schrijven. Bij grotere klussen leggen we dit vast in een briefing. Je krijgt een offerte, als die akkoord is gaan we schrijven. De offerte is altijd op basis van een correctieronde.

Ben je benieuwd naar voorbeelden van sites die we eerder hebben gemaakt? Kijk dan in onze portfolio. 

Pin It on Pinterest